12 maj 2014

Högadals IS - Hällaryds IF


Egentligen skulle jag bara fixa lite "mingelbilder" för en så kallad klubbkatalog för Pixibilds räkning.

Men.. När man kommer ut och få ta del av ett kommunderby av denna kalibern är det lätt som fotograf att både glömma tid o rum!.
Här fanns allt att föreviga som sportfotograf. Upprörda tränare, tuffa bolldueller, Ilir Alajs mål då han fick en spark i ansiktet med en kraftig blodutgjutning nedanför ögat som resultat (se bild). 
Vansinnig skenar han ut för att bli omplåstrad och blev högröd i ansiktet för att det inte fanns någon is att tillgå. Omplåstrad och adrenalinfylld kastar han sig på nytt ut på planen och gör 2-1 till Högadal omgående. Ilir springer då tillbaka ut till materialen Tomas och kramar om honom, och helt plötsligt är den hårda diskussionen glömd, och nu är det bara kärlek gäller. 
Hällaryd stod för det lite tryggare spelet, men var vid 2-1 läget i gungning. Dock gör Hällaryd mål på de tillfällen som man skapar och säkrade segern med 3-2  av Viktor Sunden.
Båda lagen gör en bra match, och jag vet redan nu, att när det är returmöte… då är jag på plats !

Samtliga publicerade bilder finns att köpa i Bildbutiken i A4 format inramade o klara . Skicka mig ett "pm" på Facebook eller maila på jonas.art@telia.com för prisinfo, så lägger jag in en beställning till er.

/ Jonas
      Inga kommentarer:

Skicka en kommentar